top of page

Proč je důležité chodit pravidelně na kosmetiku?

Často mi mé nové klientky přiznávají, že na kosmetiku chodily doteď velmi nepravidelně nebo jsou na ní zcela poprvé nebo se na ni bojí jít, protože je trápí nějaký kožní problém a neví, jestli by jim kosmetické ošetření ještě víc nepřitížilo. Ano, zhoršení může nastat, pokud je provedeno nesprávně. Proto je taky velmi důležité, aby kosmetička ukazovala svoji práci, podrobně a srozumitelně popsala průběh ošetření před jeho samotným začátkem a v průběhu!!

Ukázka mastné pleti před/po kosmetickém ošetření u mě



Každé klientce vždy říkám, že je kosmetika důležitá. Ale proč vlastně? Zde jsem pro Vás sepsala pár za mě nejdůležitějších důvodů:





účinky pravidelného docházení na kosmetiku





1) Kosmetické ošetření s masáží pomáhá okysličovat pleť, zdravě ji prokrvovat. Tím proběhne totiž nastartování lymfy, která pak zvládá lépe odvádět toxiny z pleti a těla.


2) Pravidelná návštěva profesionála je vědecky potvrzená neinvazivní prevence proti vráskám díky stimulaci tvorby kolagenu.


3) Dodává pleti mladistvější a zdravější tón.


4) Eliminace drobných vrásek a akné. Lze jim také účinně předcházet, když se na kosmetiku začne chodit v mladém věku.


5) Skvělý relax a odstranění stresu. Stres se projevuje na člověku vždy negativně, jak vnitřně tak i zevně a to včetně pleti, kdy se obličejové svalstvo nezdravě stahuje a přepíná a tím se zpomaluje krevní oběh. Často pak vznikají předčasné nebo nesouměrné vrásky.


6) Udržení produkce mazu pod kontrolou, preventivně působí také proti miliím.


7) Efektivní pomocná léčba pro kožní onemocnění jako rosacea, kuperóza,

Ukázka melasy před/po aha/bha ovocném peelingu

nadměrné zbarvení neboli hyperpigmentace, ať už po zánětu (po akné - tzv. post inflammatory erythema) nebo od slunce (klasická hyperpigmentace), také z její těžkou formou tzv. melasma.












Děkuji za Vaši pozornost a doufám, že se Vám můj článek líbil a dozvěděly jste se něco nového. Budu ráda za Váš like nebo komentář.


Vaše kosmetička Kamila :)

902 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page